LUFTEOMRÅDE

INNGJERDET LUFTE- OG

TRENINGSOMRÅDE


På Sando Hundesenter har vi et 15 mål stort inngjerdet treningsområdet. Området er godt egnet for både trening og lufting. Her kan de firbente boltre seg hele året helt  uten tanke på båndtvang. Vi ber alle sette seg inn i reglene for bruk av området. 


Området er åpent for alle - alle dager fra kl 0900-2000.

Vær oppmerksom på at området noen ganger stenges i forbindelse med kurs. Dette annonseres i god til på nettsiden/Facebook.


obs!

Mange hunder er glade i å grave - men det er en uting når det blir store, dype hull! Pass på at din hund ikke graver slik at både to- og firbente kan skade seg på området. 

Bruk spaden du finner ved søppelstativet og fyll igjen hullet med en gang!

Takk for hjelpen!


REGLER FOR BRUK AV OMRÅDET

  • Området benyttes på eget ansvar.
  • Aggressive hunder bortvises. Ta hunden din i bånd dersom den er aggressiv mot andre.
  • Plukk opp etter hunden din.
  • Vær behjelpelig med å holde området i orden, benytt søppelkasse.
  • Gi beskjed ved evt feil/mangler. Sando Hundesenter har ikke ansvar om en hund kommer seg under/over/gjennom gjerdet, men vi gjør vårt beste for å holde området i orden..
  • Har du med leke til hunden din - ta den med deg hjem. Og, vi oppfordrer til å IKKE bruke leker når det er flere hunder tilstede.
  • Vis hensyn til andre besøkende og naboer. Dette skal være et trivelig sted for både to- og firbente.
  • HUSK - ta av halsbånd før du slipper hunden.


       

       MORO FOR HUND - MORO FOR EIER!

Hvor ? Parkering ?


Treningsområdet ligger på et av gårdens jorder som grenser til Blindevannsveien. Kjør derfor opp Blindevannsveien, og parker på første parkeringslomme på høyre hånd. Lufteområdet er på venste side og skiltet opp en liten sti til jordet.

Har du årskort trenger du ikke betale bomavgift. Legg årskortet i bilen så fungerer det som parkeringsbevis på denne plassen.. NB! gjelder ikke øvrig kjøring på Blindevannsveien.

Alternativt kan man parkere ved Sandobrygga og gå opp Blindevannsveien (2-300 meter)HVA KOSTER DET ?


Bruk av lufteområdet enkeltgang; kr 50 (legges i kasse i innhegningen evt. betales på Vipps til Sando Hundesenter). ÅRSKORT kr 500. 


Prisene gjelder pr eier, uavhengig av antall hunder.


Årskort fungerer som parkeringsbevis ved parkering langs Blindevannsveien. (NB! skal du kjøre lenger innover Blindevannsveien må bompenger betales)


Ønsker du årskort - send sms til Hanne 95774095 eller epost til post@sandohundesenter.no