INSTRUKTØRER

VÅRE INSTRUKTØRER

HANNE FEVIK

Hanne startet Sando Hundesenter i 2011. Hun er utdannet instruktør fra Oslo Hundeskole, og har jobbet en periode for skolen. Hanne er aversjonsdressør (hund/sau) og har FKFs Fase 2 instruktør- utdannelse (fuglehund). Hun er også fase 3 instruktør og kan utdanne andre instruktører. 


Hanne er vokst opp med hund og har hatt egen hund de siste 25 årene. Familien har i dag 2 gordon settere, en pointer og en cavalier king charles spaniel. Fuglehundene er alle jakt- og utstillingspremierte. Hanne er aktiv med både egne- og andres hunder på jaktprøver og i utstillingsringen.


Selvom jakt- og konkurranse er viktig er Hanne opptatt av at hund og eier trives i hverdagen - de er det flest av. 


ULRIK MYRHAUG

Ulrik er utdannet instruktør fra Oslo Hundeskole. Han har FKF Fase 1 og Fase 2-kurs (fuglehund). Ulrik ble i høst ferdig utdannet jaktprøvedommer, fuglehund. 

 

Ulrik er lidenskapelig opptatt av jakt og fuglehunder. Familien fikk sin første fuglehund da Ulrik var 13 år, og med det startet lidenskapen for jakt med stående fuglehund, og etterhvert konkurranser både på høyfjell, lavland og i skogen.


Ulrik har jobbet på Sando siden starten og har bred erfaring med å gi de rette råd og tips til hver enkelt hundefører. 


Ulrik har i dag fire fuglehunder; 2 irske settere, en engelsk setter og en breton. Alle fire er både jakt- og utstillingspremiert, den eldste også premiert på apportprøve med høyeste premie .


Ulrik har oppnådd mye med sine hunder og er en fryktet konkurrent på jaktprøvearenaene rundt om i landet. 

Med sin IS NJCH Red Garlic's Pralin vant han NM Lavland i 2016. Hans IS NJCH NUCH Setpoint's Snuppa ble i 2018 kåret til Årets Hund av NJFF. Med begge disse hundene har han vært med og vunnet NM Lag for irsk setter-laget (2015, 2018 og i 2021).

Ulrik har trent og ført flere hunder i annens eie til ulike premier. 

Nora Fevik Olsen

Marthine Gleditsch

Andrea Myrhaug

Vi er stolte av å presentere tre nye instruktører på Sando. 

Nora, Marthine og Andrea har alle gjennomført instruktørutdannelse hos Nordby Hundeskole og er nå klare for å dele av sine kunnskaper.Nora Fevik Olsen er vokst opp med fuglehunder, og fikk som 10-åring sin egen hund, cavalieren Evita. Nora trener agility med egen hund. Ved siden av skole har hun jobbet på Gårdstunet Hundepensjonat og har bred erfaring med ulike hunderaser. Nora er vår utstillings-ekspert og har ført mange ulike hunder til flotte premier i utstillingsringen. 


Andrea Myrhaug. Med mange fuglehunder i familien var valget enkelt da Andrea skulle skaffe seg sin egen hund. Andrea har to irsk setter hannhunder som hun trener, jakter og konkurrerer med. I tillegg har hun nå ansvar for en irsk setter tispe som bor sammen med henne og de firbente gutta.   Andrea har erfaring med hest og brenner for at hund og eier må ha et samspill for å lykkes. Andrea har tidligere jobbet på Gårdstunet Hundepensjonat og har bred errfaring med håndtering av mange ulike raser


Marthine Gleditsch Marthine har to flatcoated retrievere og med første egne hund i hus ble interessen for dressur og trening av hund vekket. Hun er  vokst opp med hund, og har erfaring med flere forskjellige raser.  Det er viktig for Marthine at eier og hund har det gøy på kurs og at de føler mestring sammen, samtidig som vi skal trene og lære. Et godt forhold mellom hund og eier skaper tillit og trygghet for begge parter


 


Sando Hundesenter er også så heldige å ha tilknyttet  instruktører med ekstra spesialkompetanse; Rolf Arne Pedersen har bred erfaring med hunder med adferdsutfordringer og Lene Lilløy Faksvåg er vår ekspert innen lydighetskonkurranser.

Rolf Arne Pedersen

Lene Lilløy Faksvåg