INSTRUKTØRER
 
 
 

Hanne FevikHanne er utdannet instruktør fra Oslo Hundeskole og har jobbet som instruktør for skolen.

Hanne er aversjonsdressør hund/sau og har FKFs Fase 2 instruktørutdanning (fuglehunder). Hun er også FKF Fase 3 instruktør og kan utdanne andre instruktører.


Familien har hatt hund i 15 år, og nå er det fem hunder på gården, en gordonsetter og to pointere og to Cavalier King Charles spaniel. Hanne er aktiv på jaktprøver og på utstilling. 

Selv om jakt og konkurranser er viktig, er Hanne opptatt av at hunder og eiere skal trives i hverdagene – de er det flest av!

 

Hanne gleder seg over å kunne inspirere flere hundeeiere til et aktivt liv med sin firbente venn. Hund er moro!

Ulrik Myrhaug 

Ulrik er utdannet instruktør fra Oslo Hundeskole.

Ulrik er lidenskapelig opptatt av jakt og fuglehunder. Både med sin hund Phenix (NJCH Red Garlics Pralin) og andres fuglehunder har han  oppnådd høye premieringer både på apport- og jaktprøver.

Ulrik har 2 irske settere, en engelsk setter og en breton. Alle fire  er jakt- og utstillingspremiert.

Ulrik har FKF fase 2 instruktørutdanning, og jobber spesielt med fuglehundtrening på Sando Hundesenter.

 
Rolf-Arne Pedersen


Rolf-Arne har mastergrad i spesialpedagogikk UIO. Han er lærer,  sosialpedagog og bedriftsøkomom. Jobber i spesialisthelsetjenesten for barn- og unge. Rolf Arne har hundetrenerutdannelse og ulike kurser innen hundeatferd. Er kursholder i hverdagslydighet/ grunnleggende agility, sosialisering og  uønsket atferd hos hund.

Lene Lilløy Faksvåg


Lene er utdannet instruktør fra Oslo Hundeskole og har jobbet som instruktør siden 2007. Hun konkurrerte tidligere i lydighet med sin rottweilertipse, men har nå en periode uten egen hund. Lene har jobbet med Barn&Hund-arrangementer og har gått ferdselsprøve. Lene brenner for at hunden skal få de utfordringene metalt og fysisk som er nødvendig for et godt hundehold, og gjennom sine brede erfaring vil hun kunne gi tips og råd til alt fra familiehunden til de som ønsker å konkurrere med sin hund. Lene blir trukket inn som spesialist blant annet på temaet Gå pent i bånd.


Lik oss på Facebook;

SANDO HUNDESENTER

  • Sando Hundesenter eies og drives av Hanne Fevik.
  • Hanne er utdannet instruktør fra Oslo Hundeskole. Hun er NJFF Aversjonsdressør (hund/sau), og har FKFs Fase 2 (spesialinstruktør fuglehund) og er autorisert Fase 3 instruktør.


HAR DU SPØRSMÅL - KONTAKT OSS PÅ EPOST, ELLER RING 95774095:

 

SANDO HUNDESENTER, Sandoveien 7, 3077 Sande. Hanne Fevik - 95774095

 

Copyright. Bilder og tekst på denne siden tilhører Sando Hundesenter